Uusimmat

Uusi juliste Maleficentista: Valkokankaalle palaava Angelina Jolie klassisena satupahiksena

12.11.2013 19:54 Muropaketin toimitus

Angelina Jolien tähdittämästä Maleficentista eli Pahatar-elokuvasta on julkaista uusi juliste. Huomenna sen seuraksi saapuu ensimmäinen traileri.

Robert Strombergin ohjaama Maleficent kertoo Prinsessa Ruusunen -sadusta hieman toisenlaisen version. Virallinen synopsis kuuluu seuraavasti:

”Maleficent kertoo Disneyn vuoden 1959 klassikkoelokuvasta Prinsessa Ruusunen tutun roiston vaietun tarinan. Kaunis ja puhdassydäminen nuori nainen, Maleficent, varttuu rauhanomaisessa ja idyllisessä metsävaltakunnassa, kunnes eräänä päivänä vihollisarmeija saapuu uhkaamaan maan harmoniaa. Maleficentistä tulee maan raivoisin suojelija, mutta hän joutuu lopulta armottoman petoksen kohteeksi. Tapahtuma kylmentää naisen sydämen. Kostoa tavoitellessaan Maleficent päätyy eeppiseen taisteluun valloittajakuninkaan kruununperijän kanssa ja sen seurauksena langettaa kirouksen tämän vastasyntyneen lapsen, Auroran, ylle. Kun lapsi varttuu, Maleficent oivaltaa tämän olevan avain valtakunnan rauhaan – ja ehkä samalla myös Maleficentin onneen”.

Angelina Jolien lisäksi Maleficentia tähdittävät Sharlto Copley, Elle Fanning, Juno Temple, Peter Capaldi, Insia Eisley, Sam Riley ja Miranda Richardson. Elokuva saapuu teattereihin heinäkuussa 2014.

Maleficent

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Angelina Jolie palaa valkokankaalle vuosien tauon jälkeen pahiksena – lue Maleficentin juonikuvaus 15.8.2013
o Angelina Jolien ja Brad Pittin tytär tähdittää Maleficent-elokuvaa äitinsä kanssa 12.2.2013
o Pirates of the Caribbean 5 sai julkaisupäivän, samoin Angelina Jolien Maleficent 15.1.2013

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Empire