Uusimmat

Uusi Kolme muskettisoturia -trailer on hyvännäköinen ja pirun tyhmä [video]

30.06.2011 12:00 Muropaketin toimitus

Orlando Bloom

Lokakuun lopulla teattereihin ilmestyvästä uudesta muskettisoturi-leffasta on julkaistu trailer. Elokuva on sen perusteella nättiä höttöä, joka näyttää alkuperäisteokselle takapuolta.

Paul W.S. Andersonin ohjaama elokuva perustuu periaatteessa Alexandre Dumaksen klassiseen seikkailuromaaniin, mutta ei siitä muuta ole jäljellä kuin luuranko: D’Artagnan saapuu Pariisiin tullakseen muskettisoturiksi. Hänen on kuitenkin suostuteltava kolme legendaa ryhtymään jälleen sankareiksi. Sillä välin ilkeä herttua ja ilkeämpi kardinaali juonivat juonimistaan, ja sillä välin femme fatale Milady tekee volttitemppuja.

Elokuvaan on sullottu kaikkea mahdollista ja sitten se räjäytetään. On Milla Jojovich, joka väistelee luoteja ja Orlando Bloom, jolla on hassut viikset. On ilmalaivoja, jotka ammuskelevat toisiaan kanuunoilla. On huikeita miekkataisteluja, ja ennen kaikkea one-linereita niiden tiimellyksessä.

Alexandre Dumaksen klassikkotarinaa ei liene vielä näin pahasti pilattu, vaikka edellinen, Peter Hyamsin ohjaama Muskettisoturi (2001) aikamoinen pohjanoteeraus olikin. No ok, jos tykkää sirkustempuista, jatkuvasta actionista eikä piittaa alkuperäisteoksen halventamisesta, Kolme muskettisoturia voi olla ihan viihdyttävä elokuva.