Uusi Kong: Skull Island näyte alleviivaa elokuvan yhteyttä Godzillaan

16.02.2017 08:00 | Muropaketin toimitus | 1351

Uusi King Kong -elokuva ilmestyy maaliskuussa. Se sijoittuu samaan universumiin kolme vuotta sitten ensi-iltansa saaneen Godzillan kanssa.

Mikäli Legendaryn suunnitelmat toteutuvat, King Kong ja Godzilla kohtaavat valkokankaalla vuonna 2020. Ensin katsojia täytyy kuitenkin hieman valmistella asiaan, ja pohjatyö onkin jo aloitettu. Kong: Skull Islandin uusi kohtausnäyte sisältää viittauksen Tokion kauhuun ja itse elokuvassa siltoja rakennetaan varmasti vielä lisää.

Jordan Vogt-Robertsin (The Kings of Summer) ohjaamassa Skull Islandissa ”joukko 1970-luvun tiedemiehiä, sotilaita ja seikkailijoita lähtevät tutkimaan aiemmin kartoittamatonta Tyynenmeren saarta. Se paljastuu uskomattoman kauniiksi, mutta vaaralliseksi paikaksi. Kadotettuaan yhteyden ulkomaailmaan ryhmä uhmaa kohtaloaan astumalla mahtavan Kongin valtakuntaan  – ja aloittaa lopullisen taistelun ihmisen ja luonnon välillä. Kun tutkimusmatkasta tulee selviytymiskamppailu, täytyy joukkion taistella paetakseen alkukantaisesta paratiisista, jonne ihmisyys ei kuulu.”

Pääosia Kong: Skull Islandissa esittävät Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman ja John C. Reilly.

Suomen ensi-iltansa hirviöseikkailu saa 10. maaliskuuta.

Kong: Skull Island