Uusi kulttileffa tulossa? The Roomin Tommy Wiseau tekee tappajahaielokuvan

06.02.2019 20:02 | Muropaketin toimitus

Vuosi sitten James Franco teki mainion elokuvan ’maailman huonoimmasta ohjaajasta’ Tommy Wiseausta. Francon ohjaama The Disaster Artist sai Oscar-ehdokkuuden käsikirjoituksestaan.

Tommy Wiseaun ohjaamaa The Roomia pidetään yleisesti maailman huonoimpana elokuvana, minkä vuoksi se on noussut kulttielokuvan asemaan ja sitä esitetään aika ajoin maailman elokuvatapahtumissa. Prince Charles Theatressa Lontoossa pidetyssä näytöksessä Wiseau on nyt ilmoittanut, että hänellä on tekeillä uusi elokuva. Elokuva on nimeltään Big Shark ja sen keskiössä nähdään – yllätys, yllätys – tappajahai, kertoo Bloody Disgusting.

Saksalainen Film Futter -verkkosivu on julkaissut tilaisuudessa kuvatun videon näytetystä Big Shark -tiiseristä. Tapahtumassa Wiseau on kertonut kyseisen tiiserin olevan ensimmäinen kerta, kun mitään materiaalia elokuvasta näytetään julkisesti. New Orleansiin sijoittuvaa elokuvaa ei ole vielä kuvattu, joten oletettavaa on, että tiiserin myötä Wiseau pyrkii keräämään rahaa elokuvan tuotantoon. Uutisen mukaan suunnitelmana on kuvata elokuva tämän vuoden aikana ja julkaista se jo syyskuussa.

Wiseau ohjaa Big Sharkin ja näyttelee The Roomin tapaan elokuvan pääosaa. Tiiserin mukaan näyttelijäkaartissa ovat mukana myös Greg Sestero ja Isaiah LaBorde. Uusi kulttileffa selkeästi tulossa!

Oh, hi Shark!