Uusi Kummeli-elokuva julkaistaan keskiviikkona – bonukset vähissä

11.08.2014 09:50 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/kilpailut/kummeliv92922992.jpg

Viides Kummeli-elokuva julkaistaan DVD:nä ja Blu-ray:na ensi keskiviikkona eli 13. elokuuta.

Aleksi Mäkelän ohjaamassa Kummeli-elokuvassa tutustutaan mm. rumputaiteilija Monkki Mähöseen, joka saapuu remontoimaan ex-bändikaverinsa kesähuvilaa. Tarina saa kauhuelokuvamaisia piirteitä, kun Monkki ja talon emäntä Stina ajautuvat törmäyskurssille.

Toisessa tarinassa wannabee-moottoripyöräjengiä ja sen johtajaa Jounia nöyryytetään kyläkaupassa. Jouni tekee kostosuunnitelman, joka ammentaa vaikutteita kuuluisista action-elokuvista.

Kolmannessa tarinassa matkataan 60 -luvulle. Tähtireportteri Erkki `Likasanko` Sysimetsä alkaa kirjoittaa elämänsä juttusarjaa urkukorjaaja Arvo Hakalan naisseikkailuista. Tarina saa eeppiset mittasuhteet, kun mustasukkaiset miehet alkavat kokoamaan lynkkausryhmää Hakalan pään menoksi.

Neljännessä tarinassa seikkailee fantasia- ja scifiohjaaja Kurt `Kurre` von Riikonen, jonka uuden elokuvan Excalibur IV:n rahoitustilaisuus saa katastrofaalisia piirteitä. Metsästysretkellä Kurren ökyilevä tuotantoryhmä huomaa itse joutuneensa pienviljelijäperheen ajojahdin kohteiksi.

Kummeli V:n DVD ja Blu-ray sisältävät samat bonusmateriaalit – joiden määrä ei valitettavasti päätä huimaa. Luvassa on ainoastaan: Making of -kooste, Elokuvan hetki – klipit ja kasa trailereita. Halutessaan Kummeli V:n voi hankkia myös osana uutta Kummeli-boksia, joka ei nimestään huolimatta sisällä huumoriryhmän tuotoksista kuin kolme elokuvaa. Mukana ovat Kummeli V, Kummeli – Alivuokralainen ja Kummeli – Kultakuume.

Muropaketin uusimmat