Uusi kuva 007-elokuvasta Skyfall: James Bondin pyssyä ei ole koolla pilattu

01.02.2012 12:22 | Muropaketin toimitus

Skyfall

Uusi James Bond -elokuva 007 Skyfall saa Suomen ensi-iltansa 26. lokakuuta 2012, eli suomalaiset fanit pääsevät näkemään elokuvan ensimmäisten joukossa maailmassa.

Elokuvasta julkaistiin tänään uusi promokuva, jossa nähdään kolmatta kertaa Ian Flemingin James Bondin rooliin palaava Daniel Craig.

Uuden agenttielokuvan ohjaa Oscar®-voittaja Sam Mendes (Revolutionary Road, American Beauty). Muissa rooleissa nähdään mm. Javier Bardem, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Naomie Harris, Ben Whishaw, Albert Finney sekä Judi Dench joka esittää M:ää. Elokuvan on käsikirjoittanut Neal Purvis & Robert Wade ja John Logan.

Keskustelu

Bondeissa kuuluu olla tilannekomiikka, mutta siihen se saa kyllä jäädäkkin. Ja todellakin Brosnanin bondit oli kässäreiltään kyllä niin uskomatonta kuraa. Goldeneye vielä ”meni”, mutta ne loput..voi herranjumala.

9. Niin siis tarkoitat, että Craigilla on alla vain yksi hyvä BONDI. Kyllä sillä muuten on hyviä elokuvia plakkarissa…

Ainakin viimeisin Johnny English oli turhan vakavasti toteutettu leffa, joka just toi mieleen nämä vanhat bondit. Kuitenkin odotukset oli puhtaasti komediassa eikä vakavassa bond rymistelyssä. ;)

Brosnan on hyvä näyttelijä kuten Craig ja kumpikin sopii leffoihin. Ensimmäisellä se yliampuvuus räjähti käsistä ja sitten muutenkin heikompia leffoja seassa. Craig on vain alla yksi hyvä leffa ja yksi floppi, joten saa nähdä mihin suunta menee. Connery ja Mooren leffat on parhaimmillaan sitä mitä Bondit on totuttu pitämään. Joskus saa tehdä erilaillakin tietysti.

Kyllä suosittelen Kasleria siirtymään katselemaan Johnny English leffoja. Niissä on muka hauskaa huumoria yllin kyllin!

Viimeistään Brosnanin aikana Bondista kasvoi yli-ihminen jolle mikään ei ollut haaste, ja siinä vaiheessa minua ei enää pätkääkään kiinnosta. Brosnanin ajan Bond oli kuin Teräsmies ilman kryptoniitin uhkaa.

Craig-Bond inhimillisesti stressaantuu niin, että hörppää myrkytettyä drinkkiä. Samassa tilanteessa Brosnan-Bond olisi luultavasti jollain yliluonnollisella aistilla havainnut että juuri tämä juoma on myrkytetty, ja jollain näppärällä letkautuksella höystetyllä tempaisulla hankkiutunut siitä eroon. Jotkut hakevat leffoistaan yli-ihmisfantasioita ja haluavat nähdä hahmoja, joille mikään ei ole vaikeaa mutta itse nautin enemmän vaikeuksiin joutuvasta ja ne voittavasta päähenkilöstä.

Craig-Bondilla on kannattajansa, minunkin lisäkseni, joten jotain uusissa leffoissa on oikeinkin tehty.

Kyllä Roger Mooren Bondit olivat vielä kohtuu armottomia, mutta silti niissä riitti huumoria. Brosnan ei ollut huono Bondi, mutta sen käsikirjoitukset olivat. Joka tapauksessa, Bondiin kuuluu tietty huumori, muuten sitä ei erota jason bournesta, sijoita-sankari-tähän -tyypeistä millään.

@4: Ai onko maailma muuttunut yhtäkkiä haudanvakavaksi? Yhtään ei saisi olla huumoria tai muutenkaan pilke silmäkulmassa?

@3 ja parannus oli omasta mielestäni pelkästään hyväksi. Brosnanin Bondit eivät olleet enää agenttielokuvia, vaan fantasiaelokuvia. Emme elä enää 60-lukua, ja noita sutkauttelijoita on jo riittävästi nähty.

Pistooli näyttää Bondin perinteiseltä Walther PPK:lta.

Rento, letkautuksia heittelevä Bond kuoli Pierce Brosnanin mukana.. Kannattaa totutella ajatukseen haudanvakavasta Bondista, letkautuksia kun tuolta kaverilta ei tule edes väkisin. :D

Taidat haaveilla turhaan, kun ohjaajana on vakavista elokuvistaan tunnettu Sam Mendes.

Toivottavasti palaavat tämän leffan myötä oikeaan Bondiin ja luopuvat viimeisimmän parin elokuvan ”vakavasta” Bondista. Bondin ei kuulu olla vakava, vaan tiukoista tilanteista on selvittävä smokki rypyttömänä sutkauksia heitellen.

Muropaketin uusimmat