Uusimmat

Uusi Matrix-elokuva tekeillä – Keanu Reeves tai Wachowskit tuskin mukana

15.03.2017 07:35 Muropaketin toimitus

Warner Bros. Pictures aikoo käynnistää The Matrix -elokuvasarjan uudelleen, uutisoi The Hollywood Reporter.

Neljännestä Matrixista on riittänyt huhuja sitten vuoden 2003, kuten myös elokuvien maailmaan sijoittuvasta televisiosarjasta, mutta mitään konkreettista ei ole saatu aikaiseksi. Nyt Warner Bros. aikoo kuitenkin THR:n mukaan lähestyä aihetta uudesta kulmasta: koko elokuvasarja pistetään uusiksi. Pääosaan on kaavailtu Michael B. Jordania (Creed, Fantastic Four ja tuleva Black Panther), mutta tilanne saattaa toki vielä muuttua moneen kertaan.

Vielä ei ole tiedossa, kuka uuden Matrixin ohjaa tai ovatko alkuperäisen Matrix-trilogian tehneet Wachowskit millään muotoa mukana hankkeessa. Huhujen mukaan alkuperäinen tuottaja Joel Silver halutaan ainakin mukaan, koska hän tuntee lähdemateriaalin ja osaa pitää isojen elokuvien kustannukset aisoissa. Käsikirjoittajaksi ollaan kiinnittämässä Zak Penn, mikä kielii siitä, että Wachowskit eivät elokuvaa ohjaa. He kun ovat kiinnostuneita ensisijaisesti omien tarinoidensa filmaamisesta.

Helmikuussa Keanu Reeves ilmoitti olevansa kiinnostunut Matrixin maailmaan palaamisesta, mikäli Wachowskit tekevät neljännenkin elokuvan. Näin tuskin on käymässä. The Hollywood Reporterin jutun perusteella Warner Bros. Pictures ei halua vanhoista elokuvista turhan isoa riippakiveä kantaakseen, joten Reevesin paluu Neon rooliin vaikuttaa tällä tietoa hyvin epätodennäköiseltä, joskaan ei täysin mahdottomalta.

Ensimmäinen Matrix-elokuva ilmestyi kesällä 1999. Jatko-osat Matrix Reloaded ja Matrix Revolutions ilmestyivät vuoden 2003 aikana molemmat.

Matrix
Kaikki jutut aiheesta

Kiinnostaako Matrix ilman Keanu Reevesiä?

Katso tilanne vastaamatta