Uusi Painajainen Elm Streetillä luvassa huhtikuussa 2010 – Katso kuvat

30.07.2009 10:47 | Muropaketin toimitus

Kaikkien teinien kauhu, Freddy Krueger, on ehtinyt pelotella jo seitsemässä Elm Street -elokuvassa sekä yhdessä Freddy vs. Jason -rainassa (2003). Ensi vuonna luvassa on ensimmäinen Painajainen Elm Streetillä -elokuva 16 vuoteen. Kyseessä on jatko-osan sijaan re-make, jonka on tarkoitus käynnistää Freddy-elokuvien sarja uudelleen.

Uuden alun myötä jopa Freddyn näyttelijä on vaihtunut. Robert Englundin korvaa Jackie Earle Haley, jonka tunnetuin rooli on toistaiseksi Watchmen-supersankarielokuvan Rorschach. Elokuvan ohjaa ensikertalainen Samuel Bayer, joka on ennen tätä ohjannut lähinnä musiikkivideoita. Bayerin CV:stä löytyvät mm. Green Dayn, My Chemical Romancen, Marilyn Mansonin, Nirvanan, Garbagen ja The Ramonesin videoita.

Uusi Elm Street -elokuva saa ensi-iltansa 30. huhtikuuta 2010. Samana viikonloppuna teattereihin saapuu myös Iron Manin jatko-osa. Uudesta Elm Street -elokuvasta on julkaistu jo nyt pari teaser-kuvaa, jotka ovat näytillä ohessa.

Keskustelu

Vanhoista leffoista vaan 1 ja 2 oli hyvii ja loput täyttä paskaa. Katto ny et millane re-make täst tulee, mut pitäähä se käydä kattoo kun on noit sen verran paljon katottu noit vanhoi. Mut onhan se kumma et tehty 7 leffaa ja sit päätetää alottaa kaikki alust ja tehä varmaa toiset 7.

saatana Robert Englundind ei näyttel täs freddyä jus amerikan meininkiä silmis on dollarinkuvat saatana tulee takuula paska leffa sanonsen niinkun myös uudesta Jasonista tuli huano ja Halloweenista kans.

@1 sitte ku sais vielä selko kielellä…
Joo ei varmasti tuu olemaan erikoisempi leffa mutta kai tämäkin pitää nähdä sitten.. voishan ne yllättää ja tehä kerranki hyvän remaken?

Ok, klassikko teinikauhusarja, joka täysi murhattii ja raiskattii aiva liia monil jatko-osilla, ja nyt sit viel REMAKE, nii q HALLOWEEN-sarjasta. voi vittu q ei tii onko ny todella hyvä vai todella huono juttu!

Muropaketin uusimmat