Uusimmat

Uusi Predator-elokuva: ”Kumartaa Aliensille ja lupaa vastauksia kauhun kera”

01.06.2016 11:57 Tatu Junni

Vuoden 2018 Predatorin yhdessä Shane Blackin kanssa kirjoittanut Fred Dekker on kommentoinut elokuvaa mielenkiintoisin sanankääntein.

The Movie Crypt -podcastin lähestyksessä Dekker vertasi The Predatoria James Cameronin vuonna 1986 ohjaamaan Aliens-elokuvaan.

”Jos ajattelee ensimmäistä Predatoria ikään kuin Alienina, seuraava elokuvamme on enemmän kuin Aliens”, Dekker vihjasi.

”Se ei ole mikään [Agatha Christien] Kymmenen pientä neekeripoikaa, emme tapa kaikkia hahmojamme vaan pois, koska meillä on mukana paljon erilaisia hahmoja eri maailmoista ja ideologioiden parista. En tarkoita siis eri planeetoilta. Elokuvassa on mukana monia eri ihmisiä monissa eri paikoissa tekemässä monia eri asioita”.

Fred Dekkerin mukaan olemme jo useammassa elokuvassa nähneet mihin Predatorit kykenevät. The Predator pyrkii vastaamaan uusiin kysymyksiin.

”Mitä verhon takana on? Miksi Predatorit ovat täällä? Mitä ne tekevät? Mikä on tämän kaiken kokonaiskuva? Mielestämme näihin kysymyksiin voimme vastata tai ainakin käsitellä niitä, ilman että elokuvan pelottavuus kärsii siitä. Ja kuka tietää, ehkä Predatorien toiminnan syyt ovat muuttuneet?”.

The Predator saa ensi-iltansa helmikuussa 2018. Elokuvan näyttelijöistä ei ole vielä tietoa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat