Uusi Predator-elokuva paljastaa, miksi avaruussaalistaja saapui maapallolle

07.12.2017 11:24 | Muropaketin toimitus

The Predators -elokuva saa ensi-iltansa ensi vuoden elokuussa.

Aiemmat Predator-elokuvat eivät ole juuri vaivautuneet selittelemään avaruusöttiäisten motivaatioita tai suunnitelmia, vaan ovat esittäneet ne vain simppelisti ympäri maailmankaikkeutta reissaavina saalistajina. Shane Blackin ohjaama uusi The Predators paljastaa miksi ne tulivat alun perin maapallolle ja mitkä ovat niiden suunnitelmat.

Jake Busey esittää elokuvassa kakkososassa nähdyn Gary Buseyn hahmon poikaa Peter Keyesiä ja kertoo nyt Pop Culturen tuoreessa haastattelussa mitä uutta The Predator paljastaa ja mihin se sijoittuu elokuvien jatkumossa.

“Tämä elokuva keskittyy predatorien teknologiaan ja siihen mikä niiden päämäärä oikein on, miksi ne tulivat tänne ja niin edespäin.”, Busey sanoo.

Busey kertoo myös, että ajallisesti The Predators sijoittuu vuoden 1990 Predator 2 -elokuvan ja vuonna 2010 ensi-iltansa saaneen Predators-hirvityksen väliseen aikaan.

Elokuussa 2018 ensi-iltansa saavassa scifi-trillerissä nähdään myös Boyd Holbrook (Narcos, Logan), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu, Key & Peele), Thomas Jane (The Punisher), Jacob Tremblay (Room), Yvonne Strahovski (Dexter), Alfie Allen (Game of Thrones), Sterling K. Brown (The People vs. O.J. Simpson, This is Us) ja Edward James Olmos (Battlestar Galactica, Blade Runner).

Jos haluat tietää tarinasta enemmän, niin täältä löytävässä jutussa näyttelijä Thomas Jane lörpöttelee liikoja ja paljastaa periaatteessa koko leffan juonen.