Uusimmat

Uusi Predator pistettiin uusiksi loppumetreillä – jopa kolmasosa elokuvasta kuvattiin uudelleen

13.04.2018 14:52 Muropaketin toimitus

Shane Blackin ohjaama Predator on tulossa valkokankaille syyskuun puolivälissä.

Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä ja John McTiernanin ohjaama kasaritoimintaklassikko Predator saa modernin käsittelyn tänä vuonna Shane Blackin käsissä. Helmikuulta syyskuulle siirretyn The Predator -elokuvan pelätään kuitenkin olevan vaikeuksissa.

Comingsoonin uutisen mukaan elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluva Keegan-Michael Key on kertonut The Predatorin lisäkuvausten olleen massiiviset. Hän kertoo elokuvasta kuvatun uudelleen jopa kolmasosan, ja koska tämä tapahtui aivan tuotannon loppumetreillä, se ei välttämättä lupaa kovin hyvää.

Tästäkin huolimatta Key kehuu elokuvan ohjaaja-käsikirjoittajan, Shane Blackin, ammattitaitoa:

“Lopetimme juuri lisäkuvaukset viime viikolla. Lähes kolmasosa elokuvasta kirjoitettiin uusiksi. Shane Black on täydellinen ammattilainen ja täydellinen käsikirjoittaja. Hän on sanaseppä! Se oli todella, todella piristävä kokemus, ja pidän häntä edelleenkin yhtenä aikamme eloisimmista elokuvakäsikirjoittajista.”

The Predatorin näyttelijäkaartiin kuuluu Keyn lisäksi Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Thomas Jane, Jacob Tremblay, Yvonne Strahovski, Alfie Allen, Sterling K. Brown ja Edward James Olmos. Elokuvan ensi-ilta on 14. syyskuuta 2018.