Uusimmat

Uusi promo kurkistaa Rogue One: A Star Wars Storyn kulissien taakse

20.11.2016 11:15 Aki Lehti

New Hopen alkutekstit olivat tiivistelmä uudesta elokuvasta.

Aikaan ennen ensimmäistä Star Warsia eli vuoden 1977 A New Hopea sijoittuva Rogue One saapuu teattereihin 14 joulukuuta, ja nyt julkaistussa uudessa kurkistuksessa kulissien taakse ohjaaja Gareth Edwards kertoo sen olevan periaatteessa sama tarina, joka kerrottiin tiivistettynä ensimmäisen Star Warsin alkuteksteissä.

Rogue One kertoo sekalaisesta ryhmästä antisankareita, jotka lyöttäytyvät yhteen varastaaksen pelätyn Kuolemantähden piirustukset.

Pääosia Rogue One: A Star Wars Storyssa esittävät Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed ja Forest Whitaker.

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat