Uusi RoboCop-sarja tekeillä – Sijoittuu aikaan ennen Paul Verhoevenin vuoden 1987 elokuvaa

10.09.2020 09:31 | Muropaketin toimitus

Tekeillä on Robocop-tv-sarja ilman Robocopia.

Robocop-elokuvan käsikirjoittaja Ed Neumeier kertoo Movieholen haastattelussa, että tekeillä on Robocop-sarja, joka sijoittuu aikaan ennen ensimmäistä elokuvaa.

Sen päähenkilö ei kuitenkaan ole Alex Murphy / Robocop, vaan nuori Dick Jones -ilkiö. Kantavana ideana on näyttää kuinka hänestä tuli se pahis, joka johti OCP-firmaa. Esituotantovaiheessa olevaa sarjaa työstävät tällä hetkellä Neumeierin lisäksi Dave Parkin ja Rob Gibbs.

Neumeier haluaa sarjan olevan ensimmäisen elokuvan tapaan kantaa ottava satiiri.

– Sarja sijoittuu lähitulevaisuuteen, lähelle omaa aikaamme ja voi käsitellä tämän hetken tapahtumia – bisnesmaailma, jättiyhtiöitä, poliisivoimia ja teknologiaa, Neumeier sanoo.

– Kertomus nuoresta Dick Jonesista on kiinnostava. Hän ei ole aluksi se leffasta tuttu pahis, vaan näemme kuinka hän muuttuu Richard Jonesista Dick Jonesiksi. Mukana on myös OCP-firman tarina, kuinka siitä tulee jättiyhtiö, hän jatkaa.

Sarjan ensi-illasta tai näyttelijöistä ei ole vielä tietoa, sillä Neumeier kumppaneineen yrittää vasta saada pilottijakson tehtyä, jonka jälkeen sarjalle saatetaan näyttää vihreää valoa.

Muropaketin uusimmat