Uusimmat

Uusi Star Wars -pahis ei tule toimeen Darth Vaderin kanssa: ”Häntä ei kiinnosta Voiman mystiikka”

28.11.2016 09:26 Muropaketin toimitus

Rogue One

Ben Mendelsohn esittää joulukuun 14. päivä ensi-iltansa saavassa Rogue Onessa uutta Star Wars -pahista. Orson Krennic on imperiumin palveluksessa oleva konna, joka ei tule toimeen edes Darth Vaderin kanssa.

”Hän ja lordi Vader eivät ole ystävällisissä väleissä”, Ben Mendelsohn totesi Empire-lehden tuoreessa haastattelussa.

”Darthille Voima on kaikki. Krennic on itsessään voima. Häntä ei kiinnosta mikään mystiikka. Krennic ei ole syntyjään imperiumin aristokraatteja, jos niin voi sanoa. Hän on mies, joka on raivannut tiensä huipulle omin voimin. Hänen aseensa on todella vanha blaster, koska hän on vanhan koulukunnan soturi. Krennic on määrätty johtamaan, jotta hommat toteutuisivat. Ja niin tulee käymään!”.

Gareth Edwardsin ohjaamasta Rogue One: A Star Wars Storysta julkaistiin viikonloppuna vielä yksi videomainos.

Rogue One kertoo ”ryhmästä kapinallisia, jotka lyöttäytyvät yhteen hengenvaarallista tehtävää varten. Heidän tavoitteenaan on varastaa pelätyn Kuolemantähden piirustukset. Tämä Star Wars -universumin keskeinen tapahtuma tuo yhteen joukon tavallisia ihmisiä, jotka päättäessään lähteä tähän uskaliaaseen yritykseen tulevat samalla osaksi jotain itseään suurempaa.”

Pääosia elokuvassa esittävät Ben Mendelsohnin lisäksi Felicity Jones, Diego Luna, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk ja Riz Ahmed.