Uusi suoratoistopalvelu aloittaa Suomessa vuoden 2021 alussa

16.09.2020 08:35 | Muropaketin toimitus

Paramount Plus -suoratoistopalvelu tarjoaa yli 6000 sarjaa ja elokuvaa, mukana esim. tällä hetkellä HBO Nordicin tarjontaan kuuluvat Showtimen sarjat. 

Mediajätti ViacomCBS Networks International kertoo tiedotteessaan uudelleenlanseeraavansa Paramount+ -suoratoistopalvelun Pohjoismaissa täysin uusitulla sisällöllä, joka tarjoaa muun muassa ViacomCBS-nimikkeitä, uusia alkuperäistuotantoja ja muun muassa Showtimen ensi-iltoja yksinoikeudella. Useita Showtimen sarjoja esittää tällä hetkellä Suomessa tuoreeltaan HBO Nordic.

Yhdysvalloissa suosittu suoratoistopalvelu CBS All Access tulee myös osaksi Paramount+ -palvelua.

Paramount+ aloitti toimintansa Pohjoismaissa vuonna 2017. Suomessa se on ollut saatavilla TeliaTV:n kautta vuodesta 2019 sekä Ruutu+:n kautta toukokuusta lähtien. Uusi premium-versio aloittaa toimintansa vuoden 2021 alussa Pohjoismaiden ja Pohjois-Amerikan lisäksi myös Australiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Pohjoismaissa tilaajat pääsevät käsiksi yli 6000 jakson ja elokuvan kirjastoon. Uudelleenlanseerauksen myötä palvelusta tulee saataville myös erikseen tilattava sovellus.