Uusimmat

Uusi Teenage Mutant Ninja Turtles 2 -elokuva ei selvästikään turhia synkistele

04.05.2016 08:22 Tatu Junni

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadowsista on julkaistu uusi traileri.

Uusia kohtauksia ei liiemmin oheisella videolla esitellä, mutta elokuvan sisältö käy kyllä hyvin selväksi: lapsille on luvassa hassuja kilppareita ja slapstickia-  teatteriin raahatut isät saavat nostalgiaa ja Megan Foxia.

Ennakkotietojen mukaan Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows on humoristisempi ja lapsiystävällisempi elokuva kuin vuonna 2014 ilmestynyt elokuva. Vaan niinhän se meni ensimmäisellä kierroksellakin; vuoden 1990 Turtles-elokuvassa lapset kessuttelivat, värimaailma oli synkkä ja Raphael hakattiin koomaan. Jatko-osa Mönjän salaisuuden (1991) kohdalla Turtleseja kiellettiin jopa käyttämästä aseitaan, etteivät lapsikatsojat kolhisi itseään kotioloissa.

Dave Greenin ohjaama Out of the Shadows saa ensi-iltansa Suomessa 1. kesäkuuta.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat