Uusimmat

Uusi Teenage Mutant Ninja Turtles 2 -maistiainen saa kaipaamaan vuotta 1990

13.05.2016 07:58 Tatu Junni

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadowsista on julkaistu uusi kohtausmaistiainen. Se keskittyy April O’Neiliin ja Casey Jonesiin.

Elias Koteasin esittämä Casey Jones oli rosoinen kusipää vuoden 1990 Teenage Mutant Ninja Turtlesissa, ja ehdottomasti elokuvan parhaita hahmoja.

”Steroidien sekoittama Wayne Gretzky” varasti show’n esimerkiksi tällä ikimuistoisella sananvaihdolla:

Donatello: You’re a claustrophobic.
Casey Jones: You want a fist in the mouth? I’ve never even looked at another guy before.

Uudessa Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadowsissa Casey Jonesia esittää Stephem Amell, joka tunnetaan parhaiten Arrow-sarjasta.

Ainakaan oheinen video ei onnistu vakuuttamaan siitä, että Amell on oiva valinta rooliin. Sliipattu mallipoika ei yksinkertaisesti tunnu sopivalta tunteiden tulkilta hahmolle, joka kirjoitettiin alkujaan irvailemaan Tuomarille, Judge Dreddille ja muille ”rankoille” katujen sankareille.

No, uudet ajat, uudet tulkinnat.

Ne, joita 2010-luvun Turtlesit kiinnostavat, voivat suunnata katsomaan Out of the Shadowsia 1. kesäkuuta lähtien.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat