UUSIMMAT

Uusi Teräsmies Henry Cavill ei haluaisi tehdä Justice League -elokuvaa lähivuosina

27.06.2013 13:42 | Muropaketin toimitus

Man of Steel

Teräsmiehen näyttelijä Henry Cavill kertoi järkevän mielipiteensä Justice League -leffasta. Hän ei pitäisi sen kanssa mitään kiirettä.

Man of Steelissä Teristä esittävällä näyttelijällä on älliä päässä. Jos hän saisi päättää, niin ennen Justice Leagueta pitäisi olla kärsivällinen ja esitellä muut joukkion supersankarit kunnolla omissa elokuvissaan .

Cavill sanoo:

”Justice League vai enemmän elokuvia, en oikein tiedä. Justice League voisi olla loistava jos se tehdään oikein. Se on hankala toteuttaa, koska DC:n supersankareilla on jumalankaltaisia voimia ja valtaa. Tässä oikeassa todellisuudessa jossa tarinamme tapahtuvat, on hankalaa saada hahmot toimimaan. Elokuva täytyy tehdä ajatuksella. Eli Justice League ei tule valkokankaalle saman tien, tai ainakin niin minä toivon. Muut supersankarit pitäisi esitellä ensin omissa elokuvissaan ja vasta sitten kasvattaa mittasuhteita ja esitellä heidät joukkiona. Mielestäni se olisi loistava idea, mutta niin tuskin tulee tapahtumaan.”

DC tosiaan voisi ottaa mallia Marvelilta, joka teki rauhassa monta supersankarileffaa ennen kuin kaikki hahmot lyötiin samaan elokuvaan The Avengerissa.

Huhujen mukaan Justice Leaguessa nähtäisiin Teräsmies, Batman, Ihmenainen, Flash ja Vihreä Lyhty

Justice League

Teksti: Aki Lehti

Lähde: Superherohype

Keskustelu

Samaa mieltä Cavillin kanssa. Ensin pitäisi tehdä sooloelokuvat kaikille ryhmän jäsenille (varsinkin Flashille ja Wonder Womanille), ennenkuin Justice League-elokuvaa voisi ajatella.

Eli DC:n tosiaan kannattaa ottaa Marvelilta mallia, joka rakensi oman elokuvauniversuminsa huolellisesti ja oikealla tavalla. Man of Steel on hyvä alku DC:n elokuvauniversumille.

Muropaketin uusimmat