UUSIMMAT

Uusi Terminator-elokuva paljastaa miksi T-800-mallin Tuhoaja näyttää Arnold Schwarzeneggeriltä

13.08.2017 10:15 | Muropaketin toimitus | 1

Schwarzenegger saattaa esittää uusissa elokuvissa ihmistä.

Pari päivää sitten Arnold Schwarzenegger kertoi olevansa mukana Terminator-elokuvasarjan 6. osassa, jonka kuvaukset alkavat ensi vuoden maaliskuussa. James Cameronilla on edelleen järjetön kiire Avatarin jatko-osien parissa, joten hän ei ohjaa uutta Terminatoria, mutta on sen tuottaja ja jonkin sortin ”suojelija”. Uuden Terminatorin ohjaaja ei ole vielä selvillä, mutta nyt Cameron vastaa TheArnoldFans-sivustolla fanien lähettämiin kysymyksiin ja kertoo muun muassa miksi Terminator T-800-malli ylipäätään näyttää Arskalta ja vihjaa hänen ehkä esittävän uusissa elokuvissa myös ihmistä.

– Miksi terminaattorit kuulostavat ja näyttävät Arnoldilta? Pakkohan siihen on olla jokin syy, ja minä olen miettinyt, että jossain vaiheessa on täytynyt olla prototyyppi, joku sälli, jonka DNA:n avulla kasvatettiin terminaattorin orgaaninen osa, henkilön joka on jossain vaiheessa ollut elävä ihminen, Cameron miettii.

Cameronin pohdinta paljastaa, että nyt 70-vuotias Schwarzenegger saattaakin esittää uusissa elokuvissa ihmistä, joka olisi oikein hyvä ratkaisu.

Keskustelu

Muropaketin uusimmat