Uusi The Crow -elokuva pahoissa vaikeuksissa: ohjaaja lähti kävelemään

22.10.2010 10:23 | Muropaketin toimitus

Uutisoimme alkuviikosta, että Mark Wahlbergille on tarjottu pääosaa ohjaaja Stephen Norringtonin tulevasta The Crow -filmatisoinnista. Moni otti uutisen vastaan tyrmistyneenä, mutta eipä huolta: nyt näyttää siltä, että koko elokuvahanke ei välttämättä toteudu.

Comics2Film-sivusto haastatteli Norringtonia tällä viikolla ja uteli samalla tietoa Wahlbergin valinnasta The Crow:n päärooliin. Ohjaajan vastaus oli yllättävä:

”En tiedä siitä, mutta voin sanoa, etten ole enää tekemisissä elokuvan kanssa”.

Syy Norringtonin lähtöön on se, että elokuvan päärooliin kiinnitetty näyttelijä ei pitänyt käsikirjoituksesta, jonka Norrington oli itse alunperin kirjoittanut ja jota Nick Cave oli sittemmin muokannut uusiksi. Kyseinen näyttelijä halusi täysin uuden käsikirjoituksen. Tässä vaiheessa Norrington päätti pakata laukkunsa ja häipyä. Kyseinen ”kranttu näyttelijä” ei kuitenkaan sivuston tietojen mukaan ole Wahlberg vaan joku muu.

Tällä hetkellä koko James O’Barrin sarjakuvaan pohjautuvan elokuvan kohtalo on auki. Norrington oli pitkään mukana elokuvan teossa, joten on mahdollista että koko tuotanto kaatuu hänen lähtönsä myötä.

Muropaketin uusimmat