Uusi The Crow -elokuva sai jo neljännen ohjaajan

04.12.2014 08:30 | Muropaketin toimitus

The Crow

Can’t rain all the time! Believe in angels! Victims… Aren’t we all! James O’Barrin The Crow -sarjakuvasta ollaan puuhasteltu uutta filmatisointia jo vuosien ajan. Nyt elokuvan ohjaaja on taas vaihtunut.

The Crow’n tuotanto on ollut pitkä ja mutkikas matka.

Stephen Norringtonin ja Juan Carlos Fresnadillon jälkeen ohjaajaksi palkattu F. Javier Gutiérrez (28 viikkoa myöhemmin) oli melko pitkään mukana projektissa, mutta nyt mies on pakannut laukkunsa. Syynä ovat aikatauluongelmat: Gutiérrez alkaa työstää uutta The Ring -elokuvaa, eikä ehdi enää odotella studiolta vihreää valoa The Crow’lle.

Sarjisfilmatisoinnin uudeksi ohjaajaksi on palkattu toistaiseksi tyystin tuntematon Corin Hardy, jonka esikoiselokuva The Hallow julkaistaan ensi vuonna. Nähtäväksi jää, tuleeko Hardysta vihdoin se ohjaaja, jonka nimi elokuvan alkuteksteissä nähdään vai vaihtuuko kippari vielä neljännenkin kerran. Eric Dravenia esittävä Luke Evans on sentään pysynyt mukana – ainakin toistaiseksi.

Ennakkotietojen mukaan The Crow’n kuvausten pitäisi alkaa ensi keväänä, mutta vahvistusta tälle väitteelle ei ole saatu.

Ensimmäinen The Crow -elokuva ilmestyi vuonna 1994. Sen ohjasi Alex Troyas, ja pääosaa esitti kuvausten aikana tapaturmaisesti menehtynyt Brandon Lee.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Deadline