Uusi The Crow -elokuva sai ohjaajan ja käsikirjoittajan

25.01.2012 09:40 | Muropaketin toimitus

The Crow

The Weinstein Company ja Relativity Studio sopivat alkuviikosta riitansa uuden The Crow -elokuvan tiimoilta ja jatkavat sarjakuvafilmatisoinnin tekemistä yhteistyössä. Nyt kovia vastoinkäymisiä kokenut elokuva on saanut uuden ohjaajan ja käsikirjoittajan.

Uuden The Crow -elokuvan ohjaajaksi on nyt kiinnitetty espanjalainen F. Javier Gutierrez. Käsikirjoituksen uudesta versiosta vastaa Jesse Wigutow. Kumpikaan mies ei liene suurelle yleisölle entuudestaan tuttu, joten turhaan kaivelette muistianne.

James O’Barrin sarjakuvaan pohjautuvasta The Crow’sta tehtiin ensimmäinen filmatisointi 1994. Reboot on ollut työn alla jo lukuisia vuosia. Ohjaajaksi on ollut ehdolla niin Stephen Norrington kuin Juan Carlos Fresnadillokin. Eräässä vaiheessa Nick Cave oli kiinnitetty käsikirjoittamaan. Pääosaan ovat puolestaan olleet ehdolla Mark Wahlberg ja hänen jälkeensä Bradley Cooper.

Tällä hetkellä uudella The Crow -elokuvalla ei ole pääosanesittäjää, mutta nimiä alkaa varmasti tihkua julkisuuteen lähitulevaisuudessa.

Lähde: Collider