UUSIMMAT

Uusi traileri G. I. Joe: Kostosta: Ninjoja, Bruce Willis ja tuhoutuva Lontoo

12.12.2012 20:10 Muropaketin toimitus

G.I. Joe: Kosto

Keväällä 2013 ensi-iltansa saavasta G.I. Joe: Kosto -elokuvasta on julkaistu uusi traileri. Se tarjoaa ihastuttavan hauskaa ninjatoimintaa sekä järkyttävää nähtävää kaikille Lontoon ystäville.

G.I. Joe: Kosto on jatko-osa vuonna 2009 ensi-iltansa saaneelle toimintaelokuvahitille G.I. Joe: Rise of the Cobra. Elokuvan on ohjannut Jon M. Chu ja tuottanut Lorenzo di Bonaventura sekä Brian Goldner. Rhett Reesen ja Paul Wernickin käsikirjoitus pohjautuu Hasbron G.I. Joe -hahmoihin.  

Elokuvan synopsis kuuluu seuraavasti:

”Roadblockin (Dwayne Johnson) ja Duken (Channing Tatum) tiimi ei tällä kertaa taistele vain verivihollistaan, terroristijärjestö Cobraa vastaan. Valkoiseen taloon on luikerrellut todellinen myrkkykäärme: Zartan (Arnold Vosloo) on soluttautunut hallintoon Storm Shadown (Byung-hun Lee) ja Fireflyn (Ray Stevenson) avustuksella. Pahin uhka tulee sisältä päin, kun erikoisjoukko määrätään tuhottavaksi. Maailman kohtalo lepää ryhmän harteilla ja heidän on toimittava omillaan. On vain yksi mies johon he voivat luottaa – itse alkuperäinen G.I. Joe, kenraali Joseph Colton (Bruce Willis), eliittijoukon legendaarinen perustaja.”

G.I. Joe: Kosto saapuu Suomen elokuvateattereihin 29. maaliskuuta 2013.

Teksti: Tatu Junni