Uusi traileri ja juliste Fast & Furious 8:sta: Vin Diesel astuu pimeälle puolelle

09.03.2017 20:37 | Muropaketin toimitus

Universal Pictures on julkaissut uuden trailerin The Fate of the Furiousista eli Fast & Furious 8:sta.

Vaikka F. Gary Grayn ohjaama elokuva houkutteleekin katsojia näyttävillä stunteilla ja älyttömillä erikoistehosteilla, on elokuvaan juonikin jaksettu rakentaa.

Virallinen synopsis kuuluu seuraavasti:

Maassa tuntuu vallitsevan rauha, kun vauhdikas tiimi viettää viimein tavallista arkea: Dom ja Letty nauttivat kuherruskuukaudestaan ja Brian ja Mia ovat jättäneet entisen elämän taakseen. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun salaperäinen nainen viettelee Domin rikollisuuden ja petoksen pyörteisiin alamaailmaan, josta ei näytä olevan pakokeinoa.

Uhkarohkean eliittijoukon on matkattava niin Kuuban rannoille, New Yorkin kaduille kuin Barentsinmeren hyisille lakeuksillekin estääkseen vaarallista anarkistia syöksemästä maailmaa kaaokseen ja pelastaakseen miehen, joka teki heistä perheen.

Pääosia huhtikuussa ensi-iltansa saavassa Fast & Furious 8:ssa esittävät Vin Diesel, Dwayne ”The Rock” Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Charlize Theron, Helen Mirren ja Scott Eastwood.

Fast & Furious 8

Muropaketin uusimmat