Uusi traileri julkaistiin: Onko The Amazing Spider-Manista kesän yllätyshitiksi? [video]

04.05.2012 06:44 | Muropaketin toimitus

TASM

The Amazing Spider-Man on jäänyt ennakkohypetyksessä pahasti The Avengersin ja Yön ritarin paluun varjoon. Voiko uudistuneesta Hämiksestä kuitenkin kehkeytyä kesän yllätyshitti? Uunituoreen trailerin perusteella se ei ole mahdotonta, sillä sen verran vauhdikkaalta supersankariseikkailulta TASM vaikuttaa.

(500) Days of Summer -komediasta tutun Marc Webbin ohjaama The Amazing Spider-Man saa ensi-iltansa 3. heinäkuuta. Elokuva kertoo Hämähäkkimiehen syntytarinan uudessa valossa. Tällä kertaa Peter Parker ei ole silmälasipäinen lukutoukka, vaan vanhempiensa kuoleman traumatisoima ahdistunut nuorukainen, joka toki tajuaa tieteen päälle, mutta niin myös skeittauksen ja Ramonesin musiikin.

The Amazing Spide-Manin pääosissa nähdään Andrew Garfield, Emma Stone sekä Rhys Ifans. Vastaansa Hämähäkkimies saa tällä kertaa Liskon (Ifans), jota esitellään oheisessa trailerissa kiitettävän paljon. The Amazing Spider-Manilla ei ole tarinatasolla mitään tekemistä aikaisempien Spider-Man-elokuvien kanssa, joten niiden näkemistä ei uudesta seittisinkoseikkailusta nauttiminen edellytä.