Uusi True Blood -tv-sarja tekeillä – Tekee selvän pesäeron aiempaan versioon

12.02.2021 08:50 | Muropaketin toimitus

HBO reboottaa True Bloodin vain seitsemän vuotta alkuperäissarjan jälkeen.

HBO tekee uusintaversion True Blood -vampyyrisarjasta, jota nähtiin seitsemän tuotantokauden verran vuosien 2008-2014 välillä.

Pääpäsmärinä ja vastaavana tuottajana projektissa toimii Riverdale-sarjan luoja Roberto Aguirre-Sacasa, joka myös käsikirjoittaa pilottijakson yhdessä Jami O’Brienin kanssa. Tuottajan roolissa mukana on myös True Bloodin luoja Alan Ball, joka toimi alkuperäissarjan showrunnerina viiden kauden verran.

HBO:n Casey Bloys kertoo nyt Deadlinelle True Blood -rebootin tekevän pesäeron alkuperäissarjaan, sillä sen näyttelijät eivät ole palaamassa rooleihinsa. Myös uusi versio perustuu Charlaine Harrisin South Vampire Mysteries -kirjoihin, mutta vielä ei ole selvää kertooko se jo aiemmassa sarjassa nähtyjä tarinoita uusiksi, vai onko luvassa jotain täysin uutta, jota ei lähdemateriaalista löydy.

– Uusintaversiot nojaavat nostalgiaan ja ihmisten tunnesiteeseen alkuperäismateriaaliin, joka voi olla vahva kokemus. En halua kuitenkaan, että teemme niitä liikaa. Tarjolla on myös niin paljon tuoreita tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kerrotuiksi. Meidän täytyy pitää homma tasapainossa, Bloys sanoo, puhuen yleisellä tasolla uusintaversioista ja sarjajatkoista.

HBO on tekemässä lisää myös esimerkiksi Sex and the City -sarjaa sekä tietysti uuden Game of Thrones -sarjan.

Muropaketin uusimmat