UUSIMMAT

Uusi Uinu, uinu lemmikkini -elokuva poikkeaa kirjasta ratkaisevalla tavalla – Stephen King antoi siunauksensa muutokselle

21.02.2019 18:14 | Muropaketin toimitus

Uusi elokuvaversio Stephen Kingin tarinasta Uinu, uinu lemmikkini saa ensi-iltansa Suomessa 5. huhtikuuta.

Stephen Kingin klassikkoromaaniin pohjautuva Uinu, uinu lemmikkini julkaistaan uutena elokuvaversiona huhtikuussa. Kun elokuvasta julkaistiin virallinen traileri, alkuperäisen tarinan ystävät yllättyivät keskeisestä muutoksesta tarinan hahmoissa.

Alkuperäisessä tarinassa traagisesti kuoleva lapsi on 3-vuotias Gage Creed. Uudessa elokuvassa hänet korvaa isosisko Ellie.

Isän roolissa nähtävä Jason Clarke on Cinemablendin uutisen mukaan kertonut, miksi muutos tehtiin. Samalla hän muistuttaa faneja, että itse King on antanut muutokselle siunauksensa: “Ei kolmevuotiaan kanssa voi tehdä tällaista elokuvaa. Silloin päädyttäisiin käyttämään nukkea tai jotain animoitua juttua. Tarinasta saadaan paljon syvällisempi ja rikkaampi kun vaihdetaan hänet 7- tai 9-vuotiaaseen tyttöön. Se palkitsee. Asiasta hermostuneetkin katsojat toivottavasti näkevät sen hyödyn. Monilla ihmisillä ei ole ollut asian kanssa mitään ongelmaa. Itsellään Stephen Kingillä ei ollut asian kanssa ongelmaa.”

Kevin Kölschin ja Dennis Widmyerin ohjaamassa kauhuelokuvassa Clarken lisäksi keskeisissä rooleissa esiintyvät Amy Seimetz ja John Lithgow. Ellien roolissa nähdään Jeté Laurence.

Muropaketin uusimmat