Uusi yritys: Netflixissä jatkuu 31. heinäkuuta supersankarisarja, jonka ensimmäinen kausi oli “mukavan kahjo, mutta liian kaavamainen”

20.05.2020 09:09 | Muropaketin toimitus

Gerard Wayn ja Gabriel Bán The Umbrella Academy -sarjakuvaan perustuva saman niminen sarja saa jatkoa.

Netflix julkaisi videopätkän, joka paljastaa The Umbrella Academy -supersankarisarjan toisen kauden ensi-illan.

Sarja perustuu My Chemical Romancen laulajanakin tunnetun Gerard Wayn käsikirjoittamaan ja Gabriel Bán kuvittamaan saman nimiseen sarjakuvaan, joka on tietoinen pastissi esimerksi Doom Patrolista ja Ryhmä-X:stä. Jos sarjis ei ole tuttu, niin suosittelemme tutustumaan Dark Horse -kustantamon teokseen ennen tv-sarjaa.

Sarja ja sarjis kertovat seitsemästä erikoisesta lapsesta, jotka syntyivät samana päivänä äideille jotka eivät olleet raskaina. Miljardööri Sir Reginald Hargreeves adoptoi erikoisilla kyvyillä varustetut muksut ja luo heistä rikollisia vastaan taistelevan supersankaritiimin.

The Umbrella Academyn kakkoskaudella nähdään jälleen Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan ja Aidan Gallagher. Sarjan ensimmäinen kausi oli valitettavasti vähän turhan Netflix ja siitä todettiin Muropaketin arviossa muun muassa seuraavaa:

”Sarja tuntuu unohtavan vähän turhan usein itseironiansa keskellä, että maailma pitäisi myös pelastaa, sillä onhan kyse kuitenkin supersankarikertomuksesta. Eniten sarjasta saavat taatusti irti ne katsojat joille sarjakuva ei ole tuttu. Stoorin tuntevia alkaa taatusti kyllästyttää odottaessaan tarinan lähtevän käyntiin.”

Arvostelu: Netflixin The Umbrella Academy on mukavan kahjo, mutta toistaa liikaa perinteistä supersankarisarjojen kaavaa

The Umbrella Academyn kymmenen jaksoa sisältävä toinen tuotantokausi tulee tarjolle Netflixiin 31. heinäkuuta.