Uusia Ihmeotus-julisteita: Harry Potter -fanien joulu on jo 23. marraskuuta

11.10.2016 07:49 | Tatu Junni

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan ensi-iltaan on reilu kuukausi aikaa. Nyt Warner Bros. Pictures on julkaissut yhdeksän julistetta, joilla se tekee tutuksi Harry Potterin maailmaan sijoittuvan velhoseikkailun avainpelaajia.

Neljä viimeistä Harry Potter -elokuvaa ohjanneen David Yatesin Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan (Fantastic Beasts and Where to Find Them) tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1926, jolloin Lisko Scamander on juuri saanut päätökseen maailmanlaajuisen tutkimusmatkansa löytääkseen ja dokumentoidakseen erikoislaatuisen joukon taikaolentoja.

Ennen kotiinpaluutaan Lisko tekee välipysähdyksen New Yorkissa. Lyhyeksi suunniteltu pysähdys kuitenkin pitkittyy, kun kuvioihin astuvat Jacob-niminen ei-taik (amerikkalainen nimitys jästille), kadonnut taikasalkku, sekä Liskon karanneet ihmeotukset, jotka tapaavat aiheuttaa harmia niin velhoille kuin ei-taikeille.

Ihmeotukset-elokuvan on käsikirjoittanut Harry Potter -kirjailija J. K. Rowling.

Nimekkäimpiä näyttelijöitä 23. marraskuuta Suomeen saapuvassa satuseikkailussa ovat Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Carmen Ejogo, Ron Perlman, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove ja Colin Farrell.

ihmeotukset-ja-niiden-olinpaikat-juliste-006

ihmeotukset-ja-niiden-olinpaikat-juliste-001

ihmeotukset-ja-niiden-olinpaikat-juliste-003

ihmeotukset-ja-niiden-olinpaikat-juliste-004

ihmeotukset-ja-niiden-olinpaikat-juliste-005

ihmeotukset-ja-niiden-olinpaikat-juliste-007

ihmeotukset-ja-niiden-olinpaikat-juliste-008

ihmeotukset-ja-niiden-olinpaikat-juliste-009

ihmeotukset-ja-niiden-olinpaikat-juliste-002