Uusia kuvia 007: No Time to Die -elokuvasta: Daniel Craig saa viimeisessä Bond-leffassaan vastaansa Rami Malekin

22.01.2020 09:01 | Muropaketin toimitus

007: No Time to Die saa ensi-iltansa huhtikuun alussa.

Daniel Craigin viimeiseksi jäävän Bond-elokuva 007 No Time to Dien ensi-ilta lähestyy ja sen kunniaksi Entertainment Weekly on julkaissut agenttiseikkailusta kasan uusia kuvia. Lehden tuore numero on Bond-teemainen ja sen kannessa poseeraavat Craig ja leffassa Safin-pahista esittävä Rami Malek.

Craigin ja Malekin lisäksi elokuvassa esiintyvät muun muassa Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright ja Ralph Fiennes.

Cary Joji Fukunagan ohjaaman elokuvan juonesta ei tietenkään ole paljastettu muuta kuin mitä trailerissa nähtiin. Virallinen synopsis kertookin vain seuraavaa:

”Elokuvassa 007 No Time To Die Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.”

007: No Time to Die saa Suomessa ensi-iltansa 3. huhtikuuta.

Muropaketin uusimmat