Uusia näyttelijöitä ja mutantteja mukaan Wolverine-elokuvaan

20.02.2008 12:17 | Muropaketin toimitus

Menestyksekästä X-Men-elokuvien sarjaa jatkava X-Men Origins: Wolverine saa ensi-iltansa vuoden 2009 toukokuussa. Elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä, ja niinpä elokuvafanit ovat vihdoinkin alkaneet saada lisätietoja Wolverinen näyttelijöistä sekä hahmoista, joita elokuvassa esiintyy. Mukana on mielenkiintoisia nimiä, kuten Black Eyed Peasin Will.i.am.

Hiljattain näyttelijäkiinnityksistä on selvinnyt seuraavaa: Liev Schreiber esittää ensimmäisestä X-Men -elokuvasta tuttua Sapelihammasta (Sabretooth), jota aikaisemmin esitti vapaapainija/näyttelijä Tyler Mane. Danny Huston nähdään puolestaan nuorena William Strykerina, joka esiintyi X2:ssa mutanttijoukkion päävastustajana. Lynn Collins on puolestaan Hopeakettu (Silver Fox), Wolverinen nuoruudenrakastettu, jonka Sapelihammas tappaa – ainakin sarjakuvien juonikokonaisuudessa.

Eikä siinä vielä kaikki. Tuoreimpien uutisten mukaan Ryan Reynolds esittää Deadpool-nimistä mutanttia, jolla on suuren suun lisäksi samanlainen paranemisvoima kuin Wolverinella. Taylor Kitsch astuu Gambiitin saappaisiin ja muusikkona paremmin tunnettu Will.i.am esittää Superherohype.com-sivuston mukaan teleporttaamistaidon omaavaa mutanttia John Wraithia, joka Gambiitin ja Deadpoolin tavoin on tuttu X-Men- ja Wolverine-sarjakuvalehtien sivuilta.

Muista mutanteista tai heidän näyttelijöistä ei ole vielä tietoa, mutta kuvausten yhteydessä on nähty Blob-mutantille kuuluva ns.läskipuku. Blob on suunnattoman lihava mutantti, jota kukaan ei voi siirtää, jos hän ei sitä itse halua.

Muropaketin uusimmat