Uusimmat

300-elokuvan jatko-osa on nyt 300: Battle of Artemisia

29.06.2011 12:00 Muropaketin toimitus

300

Vuoden 2007 miekkapläjäys on saamassa uuden nimen lisäksi myös ohjaajan, sillä tiettävästi ehdokkaita on jäljellä enää kaksi: Noam Murro ja Jaume Collet-Serra. Molemmat omituisia valintoja ainakin ansioluettelon perusteella.

Vielä alkuvuodesta arveltiin, että 300-jatkon nimi olisi Xerxes ja sen ohjaisi Guy Ritchie. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, mutta jospa elokuva tästä nytkähtäisi vähän eteenpäin.

Israelilainen Murro työstää parhaillaan Die Hard vitosta, ja sitä ennen hänen tililtään löytyy romanttinen draamakomedia Smart People. Espanjalainen Collet-Serra puolestaan kauhuleffan Ottolapsi ja tänäkesäisen Unknown-trillerin. Molemmilla on taustaa mainosvideoiden tekemisestä, mikä hieman tasapainottaa heidän kokemattomuuttaan suurproduktioiden parissa.

300 ja sen jatkot perustuvat Frank Millerin sarjakuviin, ja mies on tiukasti mukana myös elokuvaversioissa. Miller onkin väläytellyt, että Artemisia taistelu tapahtuisi kymmenkunta vuotta ennen 300:n tapahtumia ja sen perustana olisi Marathonin taistelu.

Lähde: Slashfilm.com