Uusimmat

Warner Bros. Pictures suunnittelee flopanneelle Green Lanternille jatko-osaa: ”Tehdään siitä synkempi, niin se toimii!”

02.08.2011 18:35 Muropaketin toimitus

Green Lantern

Tällä viikolla Suomen elokuvateattereihin saapuva Green Lantern floppasi USA:ssa pahasti, eikä elokuva ole menestynyt sen paremmin myöskään muualla maailmassa. Tämä ei kuitenkaan Warner Bros. Picturesin suunnitelmia pysäytä: Green Lanternin jatko-osa aiotaan toteuttaa, kunhan ensin saadaan Batman ja Teräsmies palautettua valkokankaalle.

Los Angeles Timesin tuoreessa haastattelussa Warner Bros.:in pomo Jeff Robinov toteaa, ettei Green Lanternissa ollut hahmona mitään vikaa – huono menestys johtui vain toteutuksesta. Elokuvan kohtalainen ensi-iltaviikonloppu (USA:ssa 53 miljoonan dollarin lipputulot) osoitti, että yleisö on kiinnostunut Green Lanternista. Sana elokuvan kehnosta laadusta kuitenkin levisi nopeasti, ja niinpä Green Lantern tuotti USA:ssa vain 114 miljoonaa dollaria.

Los Angeles Timesin kertoo, ettei Warner Bros. Pictures ollut tyytyväinen Martin Campbellin panokseen, ja niinpä Green Lantern 2 aiotaan toteuttaa jonkun muun ohjaajan kanssa. Jeff Robinovin mukaan jatko-osasta pitää tulla särmikkäämpi, synkempi ja toiminnallisempi. Tekijöiden pitää myös löytää tasapainon kosmisten tapahtumien ja maapallolle sijoittuvien kohtausten välille.

Greg Berlanti, Michael Green ja Marc Guggenheim ovat jo luonnostelleet tarinan Green Lantern 2:lle, mutta elokuvan tarkasta tuotantoaikataulusta ei ole tietoa. DC Comicsin sankareista seuraavaksi valkokankaalla nähdään Batman elokuvassa Yön ritarin paluu, joka saa ensi-iltansa heinäkuussa 2012. Vuotta myöhemmin on Teräsmiehen vuoro Man of Steelin myötä, ja vasta sen jälkeen, mahdollisesti vuonna 2014, on luvassa Green Lantern 2 – tai vaihtoehtoisesti punapukuisen vauhtipirun, Flashin sooloelokuva, jonka käsikirjoitus on jo valmis.

Lähde: Los Angeles Times