Uusimmat

Uutta tietoa salaa kuvatusta Borat 2 -elokuvasta: Donald Trump ja koronavirus mukana, oikeusjuttuja odotetaan

11.09.2020 09:51 Muropaketin toimitus

Borat 2 -elokuva nähtäneen vielä tämän vuoden puolella.

Collider kertoi muutama päivä sitten Sacha Baron Cohenin kuvanneen salassa uuden Borat-elokuvan, joka on jo jälkitöitä myöten valmis.

Boratin tuntevat ensimmäisen elokuvan jälkeen suunnilleen kaikki, joten uudessa elokuvassa julkkis-Borat yrittää pysytellä piilossa ja teeskentelee olevansa joku muu, jottei häntä tunnistettaisi. Eli melkoista metaa on tarjolla Cohenin esittäessä Boratia, joka esittää jotakuta muuta.

Uuden elokuvan kertomus kietoutuu päivänpolttavien aiheiden ympärille ja käsittelee muun muassa Trumpin ja Jeffrey Epsteinin suhdetta. Epsteinia syytettiin alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista, mutta hän kuoli tutkintavankeudessa.

Keskiössä on tietysti koronaviruspandemia, ja mukana ovat esimerkiksi varapresidentti Mike Pence ja New Yorkin entinen pormestari Rudy Giuliani, joka tunnetaan nykyisin presidentti Donald Trumpin ykkösavustajana.

The Film Stage kertoo leffassa nähtävän myös materiaalia, joka hyvin todennäköisesti tuhoaa nimeltä mainitsemattoman poliitikon uran. Eli luvassa on taatusti oikeisjuttuja.

Borat 2 saattaa saada ensi-iltansa vielä tämän vuoden puolella, sen aiheiden ollessa ajankohtaisia. Toivottavasti leffa nähdään ajoissa ennen Yhdysvaltain marraskuun presidentinvaaleja.