UUSIMMAT

V niin kuin verikosto -elokuvaan seonnut mies saapui kouluun aseen kanssa ja tappoi itsensä [UPDATE]

15.12.2010 15:30 | Muropaketin toimitus

Verikosto

The Panama City News Herald uutisoi eilen Floridassa tapahtuneesta välikohtauksesta, jossa vaimonsa potkuista suivaantunut mies saapui aseen ja spraymaalin kanssa koulun johtokunnan kokoukseen.

Clay Dukeksi tunnistettu mies maalasi Alan Mooren V niin kuin verikosto -sarjakuvasta ja sittemmin myös saman nimisestä elokuvasta tutun anarkistisymbolin kokoushuoneen seinään ja alkoi sitten uhkailla aseella kokoukseen osallistuneita.

Tilanne laukesi kun paikalle hälytetty turvallisuuspäällikkö Mike Jones ampui Dukea useita kertoja. Aluksi Duken aseen mainittiin silminnäkijälausuntojen perusteella olleen nallipyssy. Haavoituttuaan Jonesin luodeista Duke kuitenkin suuntasi aseensa omaa päätään kohti ja teki itsemurhan.

Koulun henkilökunnan edustajat eivät loukkaantuneet tilanteessa lainkaan.

Kokousta kuvattiin sattumalta rutiininomaisesti internet-julkaisua varten. CNN:n uutiset ovat julkaisseet videon sivuillaan:

 

Pidempi versio samasta tilanteesta:


 

Aiheesta sen V niin kuin verikosto -yhteyden vuoksi kiinnostunut Bleedingcool.com-sivusto uutisoi Duken Facebook-profiilista, joka löytyy toistaiseksi yhä verkosta. Uskonnolliseksi kannakseen Duke ilmoitti Facebookissa ”humanismi”.

Profiilin alta löytyi myös tämä kirjoitus:

My Testament: Some people (the government sponsored media) will say I was evil, a monster (V)… no… I was just born poor in a country where the Wealthy manipulate, use, abuse, and economically enslave 95% of the population. Rich Republicans, Rich Democrats… same-same… rich… they take turns fleecing us… our few dollars… pyramiding the wealth for themselves. The 95%… the us, in US of A, are the neo slaves of the Global South. Our Masters, the Wealthy, do, as they like to us…

“There’s class warfare, all right, but its my class, the rich class that’s making war and we’re winning”
– Warren Buffet

Rise like lions after slumber
In unvanquishable number.
Shake your chains to earth like dew.
Which in sleep has fallen on you.
Ye are many – they are few.

Aiheesta lisää:www.newsherald.com

Keskustelu

Eikös ne tossa pidemmän videon lopussa sano että ne oli nalleja, eli en usko että ampu itseään, vaan turvamies hoiti työnsä kuten kuuluu. Eihän tossa voinu tietää oliko ase oikee, vielä ku se käsittelee sitä silleen ku se olis oikea ase (esitti et ase olis potkassu taaksepäin aina ku ampu). Onhan seki tietenki mahdollista, et aseessa oli oikea, jossa oli muutama räkäpää ja yksi kova.

Voi vittu tota naista käsilaukkunsa kanssa :D Ei saatana kui hölmö voi ihminen olla.. Kaippa jos toi olis oikea ase ollut niin olis naisesta tullut eka uhri.

Veikkaan, että ton oli tarkoitus vaan tulla vittuilemaan ja pelottamaan noita ”rikkaita ja vaikutusvaltaisia”, ja koulun turvamies (jolla tottakai on ase mukana, tuolla jenkeissä kun on vähän kovemmat uhkat kouluissa) otti asian vakavasti kuten työhönsä kuuluukin ja pisti kylmäksi.

AI JAI JAI JAI! Nyt ”V niin kuin verikosto”-leffaa ei enää ikinä saa näyttää missään… PERKELEEN PERKELEEN PERKELE!
(Miten tyyppi ei osunut, jos tähtäsi ihan suoraan toisen ihmisen rintakehään kun laukaisi aseensa? Ainakin savu näytti kulkevan ”oikeaan” suuntaan? Oliko oikeasti nallipyssy, ja itsemurhaa ei näytetä sillä poliisit teloittivat miehen? Amerikka?)

Siis mitä? Koulun turvamies kantaa asetta? Näin jenkeissä…

Hienosti ammuskelee (ja pelästyy) vahinkolaukauksia lattiaan eikä osu keneenkään. Mutta parempi näin että aseen kanssa heiluu kykenemätön lihapulla, kuin joku jolla on oikeasti taitoa.

Ei jumalauta en kestä!!!! :D EI kyllä paljoo tuolla käsilaukkurouvalla päässä liiku.

voi lol jollai käsi laukulla :D parempi jos ei olis puuttunu koko juttuun. kova sihti jannul :D

Muropaketin uusimmat