Uusimmat

Vahvistettu: Batman & co saavat Justice Leaguessa vastaansa Game of Thrones -tähden

07.11.2016 08:26 Tatu Junni

ciaran-hinds-game-of-thrones

Ensi vuonna ilmestyvässä Justice Leaguessa Batman, Wonder Woman, Teräsmies ja kumppanit saavat vastaansa Steppenwolfin. Nyt on vahvistettu, kuka superkonnaa esittää.

Steppenwolf on Jack Kirbyn luoma klassikkopahis, joka näki päivänvalon jo vuonna 1972. Ylivoimaisen vahva ja käytännössä lähes kuolematon hahmo pohjustaa DC Comicsin ehkä isoimman pahiksen eli Darkseidin saapumista.

Lisätietoja Steppenwolfista tarjoaa Wikipedia.

The Wrap -sivuston mukaan Steppenwolfia esittää Ciarán Hinds, joka on tuttu muun muassa Game of Thronesista, Roomasta ja There Will Be Bloodista.

Steppenwolf toteutetaan Justice Leaguessa kokonaan liikkeenkaappaustekniikalla, eikä hän The Wrapin mukaan tule näyttämään juurikaan samalta kuin Batman v Superman: Dawn of Justicesta pois jääneessä kohtauksessa:

steppenwolf-batman-v-superman

Zack Snyderin ohjaaman Justice Leaguean pääosissa nähdään Hindsin lisäksi Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher ja J. K. Simmons.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat