Vahvistettu: Benedict Cumberbatchin Doctor Strange palaa jo tänä vuonna

02.01.2017 08:21 | Muropaketin toimitus

Marvel Studios esitteli elokuvakansalle uuden sankarin viime syksynä. Doctor Strangen loppukohtauksissa vihjattiin, milloin Benedict Cumberbatchin esittämä supervelho palaa valkokankaalle ja nyt asialle on saatu vahvistus.

Doctor Strangen loppumetreillä nähtiin Thor: Ragnarokia pohjustava kohtaus, jossa Strange kohtasi ukkosen jumala Thorin (Chris Hemsworth).

Nyt Disneyn D23:n uudessa uutiskirjeessä on vahvistettu Doctor Strangen rooli syksyllä 2017 ilmestyvässä elokuvassa. Kirjoituksen sävystä päätellen kyseessä ei ole pelkkä ohimenevä piipahdus tai cameosilmänisku faneille:

”Marraskuussa ilmestyvässä Thor: Ragnarokissa Thor, Hulk ja Doctor Strange kohtaavat uusia ja jo tuttuja intergalaktisia pahiksia”, uutiskirjeessä vihjataan. Ilmeisesti tohtori Outo on siis yksi avainpelaajista elokuvassa, joka pohjustaa vuoden 2018 Avengers: Infinite Waria.

Thor: Ragnarokin ohjaa Taika Waititi. Chris Hemsworthin, Mark Ruffalon ja Benedict Cumberbatchin lisäksi elokuvaa tähdittävät mm. Jeff Goldblum, Cate Blanchett, Anthony Hopkins ja Tom Hiddleston.

Muropaketin uusimmat