Vahvistettu: Deadpool 2:ssa auotaan päätä Josh Brolinin roolille toisessa Marvel-leffassa

13.03.2018 17:02 | Muropaketin toimitus

Avengers: Infinity War ja Deadpool 2 saavat ensi-iltansa tänä keväänä vain muutaman viikon välein.

Josh Brolinilla on tänä vuonna aika kova elokuvavuosi taloudellisesti mitattuna, sillä näyttelijältä on tulossa peräti kaksi Marvel-elokuvaa. Hänet nähdään ensin pääpahis-Thanosina Avengers: Infinity Warissa huhtikuun lopussa ja toukokuun puolivälissä Cablena Deadpoolin jatko-osassa.

Nämä Brolinin kaksi roolia eivät risteä pelkästään ensi-iltojensa läheisyyden tai Marvelin sarjakuvatallissa olevan alkuperänsä vuoksi. Koska Deadpool tunnetusti tekee pilaa kaikista ja kaikesta, elokuvassa on varmasti odotettavissa viittauksia Brolinin toiseen Marvel-rooliin.

Marvel Studios Newsin julkaisemassa uutisessa Brolin itse ainakin naureskelee ja vakuuttaa Thanosiin liittyvän huumorin löytävän tiensä myös Deadpooliin:

“En voisi kuvitella, etteikö sitä olisi [nauraa]. Sanon sen nyt niin. Olen parhaillaan lumisessa Vancouverissa kuvaamassa uusiksi muutamia kohtauksia Deadpooliin. Kun ajatellaan, että se on satiiri kaikista supersankarielokuvista, erityisesti Marvel-elokuvista, kuinka sitä ei voisi olla?”

Avengers: Infinity War nähdään Suomen valkokankailla 25. huhtikuuta, Deadpool 2 puolestaan 16. toukokuuta.