Vaikuttaa vahvasti siltä, ettei Marvel Studios halua tehdä yhteistyötä nykyisten X-Men-näyttelijöiden kanssa

27.05.2019 21:02 | Muropaketin toimitus

Dark Phoenix -tähti Tye Sheridan paljastaa, ettei Marvel ole keskustellut hänen kanssaan X-Men-elokuvien parissa jatkamisesta.

Näillä näkymin kesäkuussa julkaistava Dark Phoenix on viimeinen X-Men-elokuva. Viimeinen siis ainakin siinä muodossaan, missä olemme tottuneet ne Foxin julkaisemina näkemään. X-Men siirtyi Foxin omistuksesta Disneylle ja Marvel Studiosille aiemmin tänä keväänä.

Kevin Feigen luotsaama Marvel Studios tuo huhujen mukaan X-Menit kyllä takaisin valkokankaille, mahdollisesti viiden vuoden kuluttua, mutta ilmeisesti uuden näyttelijäkaartin kera. Ainakaan Kyklooppia uusimmissa X-Men-elokuvissa esittänyt Tye Sheridan ei ole saanut Marvelilta yhteydenottoa roolissa jatkamisesta.

“Meidän kanssamme ei ole keskusteltu. En tiedä onko ollut jotain sisäisiä keskusteluja asiasta. Minusta tässä franchisessa on kuitenkin todella paljon potentiaalia, aina on ollut. Olisin iloinen jos se jatkuisi muodossa tai toisessa”, Sheridan kertoo tuoreessa haastattelussa Comicbook Movien mukaan.

Simon Kinbergin ohjaama X-Men: Dark Phoenix julkaistaan 7. kesäkuuta.