Vaimo lähti ja leffa floppasi: Johnny Deppin viikonloppu meni päin persettä

30.05.2016 08:12 | Tatu Junni

Viime viikon suurin viihdealan uutinen oli ilmoitus Johnny Deppin avioerosta. Amber Heard ei ainoastaan hakenut eroa miehestään, vaan myös lähestymiskieltoa pahoinpitelyn takia.

Johnny Deppin kanssa viime vuonna avioituneen Amber Heardin mukaan Pirates of the Caribbean -tähti heitti häntä iPhonella kasvoihin.

Deppin mukaan nainen haluaa vain siivun hänen mittavasta omaisuudestaan.

Johnny Deppin epäillään pahoinpidelleen vaimonsa

Tieto Johnny Deppin avio-ongelmista tuli epäkiitolliseen aikaan – jopa siinä määrin, että kyse oli Heardin puolelta varmasti harkitusta ajoituksesta. Johnny Deppin tähdittämä Liisan seikkailu peilimaailmassa nimittäin saapui teattereihin viikonloppuna – ja käytännössä floppasi.

On mahdotonta todistaa mikä vaikutus Amber Heardin väitteillä oli katsojiin, mutta Liisan seikkailut peilimaailmassa keräsi Pohjois-Amerikassa vain 35 miljoonaa dollaria viikonlopun aikana. Se on 70 prosenttia vähemmän kuin mihin kaikkiaan miljardin dollarin lipputuloihin yltänyt Liisa Ihmemaassa ylsi vuonna 2010.

Disney ei todellakaan tule olemaan uuden Liisa-elokuvan tulokseen tyytyväinen, mutta studiolla pyyhkii muuten hyvin. Zootopia (Zootropolis), Viidakkokirja ja Captain America: Civil War ovat vuoden menestyneimpien ensi-iltojen joukossa.

Johnny Depp sen sijaan…

Miehen floppiputki alkaa olla jo omaa luokkaansa. Dark Shadows (2012), The Lone Ranger (2013), Transcendence (2014) ja etenkin Mortdecai (2015) ovat melkoisia taakkoja entiselle supertähdelle. Rikostrilleri Black Mass (2015) keräsi kiitoksiakin, mutta jäi todella vähälle huomiolle.

Jos avioerosta tulee sotkuinen ja Deppistä paljastuu lisää lokaa, on miehen ura todella pahalla mutkalla.

Perheystävällisen Disneyn kannalta tilanteesta tekee ongelmallisen se, että Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales on jo kuvattu ja aikataulutettu ensi vuodelle. Jos sekin floppaa, on Disneyn ja Deppin vuonna 2003 Pirates of the Caribbeanilla käynnistynyt liitto todella lujilla.

Muropaketin uusimmat