Valkokankaalta melkein 25 vuodeksi kadonnut Hollywood-tähti tekee vihdoinkin uuden elokuvan – Luvassa paluu tutun komediaklassikon pariin

14.02.2020 06:30 | Muropaketin toimitus

Rick Moranis nähdään Kulti, kutistin kakarat -komedian jatko-osassa.

Rick Moranis muistetaan erityisesti 1980-luvun lopun komediarooleistaan, joista mieleen ovat jääneet etenkin Spaceballs-parodian Dark Helmet sekä Ghostbusters-elokuvien Louis Tully. Hänet nähtiin pääosassa myös koko perheen hupailussa Kulti, kutistin kakarat (Honey, I Shrunk the Kids) ja sen jatko-osissa. Moranis on kuitenkin viettänyt pitkän aikaa hiljaiseloa, eikä näyttelijää ole nähty valkokankailla vuosiin.

Deadlinen uutisen mukaan Moranis on nyt palaamassa valkokankaille. Luvassa on paluu kutistuskomedian pariin, sillä uutisen mukaan Disneyllä on tekeillä jatko-osa/reboot nimeltä Shrunk. Uuden elokuvan ohjaa alkuperäisen tapaan Joe Johnston, jonka esikoisohjaus vuonna 1989 julkaistu Kulti, kutistin kakarat oli.

Shrunk-elokuvan pääosaan on kiinnitetty Josh Gad, joka esittää Moranisin hahmon aikuiseksi kasvanutta poikaa. Moranisin kiinnitys tarkoittaa, että isäpappakin on edelleen kuvioissa.