Uusimmat

Valkopesusta syytetty Ghost in the Shell palkkasi The Wolverinen japanilaisnäyttelijän

26.05.2016 09:12 Tatu Junni

Nyt ovat maailmankirjat sekaisin: japanilaiseen sarjakuvaan pohjautuvaan Hollywood-elokuvaan on kiinnitetty japanilainen näyttelijä.

Rupert Sandersin (Lumikki ja metsästäjä) Ghost in the Shell -elokuvaa on syytetty valkopesusta; vaikka scifi-seikkailu ammentaa aineksensa Japaniin sijoittuvasta tarinasta, ovat sen merkittävimmät näyttelijäkiinnitykset pääasiassa länsimaisia.

Elokuvan pääosaa esittää Scarlett Johansson.

Muissa rooleissa nähdään Michael Pitt, Juliette Binoche, Danusia Samal, Lasarus Ratuere ja Pilou Asbæk, mutta myös Takeshi Kitano, Kaori Momoi, Chin Han, Yutaka Izumihara ja Tuwanda Manyimo.

Näyttelijäkaarti on siis sangen kansainvälinen, ei suinkaan niin valkopesty kuin yleisesti on käsitetty.

Tuorein näyttelijäkiinnitys Ghost in the Shelliin on The Wolverinesta tuttu Rila Fukushima. Vielä ei ole tiedossa, mitä hahmoa nainen esittää, mutta koska nimeä on jo kansainvälisestikin, tokkopa Fukushimaa ihan minimaalisessa sivuosassa nähdään.

Ghost in the Shell saa ensi-iltansa maaliskuussa 2017.

Lähde: The Hollywood Reporter

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat