Uusimmat

Vapise, Spider-Man! Dredd 3D:n tuottajan uuden Venom-lyhytelokuvan voi katsoa ilmaiseksi netissä

31.07.2013 20:23 Muropaketin toimitus

Venom

Aiemmin tänään esitellyn Knights of Badassdomin ohjaaja Joe Lynch on lyönyt taas hynttyyt yhteen True Blood -tähti Ryan Kwantenin kanssa. Lopputuloksena on syntynyt Hämähäkkimiehen vastustaja Venomille omistettu lyhytelokuva.

Joe Lynch on paitsi ohjannut myös käsikirjoittanut juuri julkaistun Venom-lyhärin Truth In Journalism. Tuottajana on toiminut mm. vuoden takaisesta Tuomari-fanifilmistä Dirty Laundry sekä Dredd 3D:sta, Killing Them Softlysta ja The Greysta tuttu Adi Shankar.

Varoitus: tarjolla ei ole tyypillistä supersankarihippaa, vaan jotain astetta omaperäisempää. No, Man Bites Dogin ystävät osannevat ainakin arvostaa Lynchin ja Shankarin työtä…

Ennakkotietojen mukaan Sony Pictures suunnittelee Venomille alias Eddie Brockille ”oikeaa” pitkää elokuvaa, mutta sen aika ei ole vielä.

”Minulla ei ole mitään muodollista tai virallista kerrottavaa, mutta olemme aine haaveilleet Venom-elokuvan tekemisestä. Se ei vaan tapahdu vielä. Olemme nyt keskittyneet  Spider-Manin seuraavaan elokuvaan, mutta tuntuu kyllä siltä, että Venomkin tulee vielä”, totesi The Amazing Spider-Man 2:n tuottaja Matt Tolmachin San Diegon Comic-Conissa heinäkuussa.

Venom-lyhäri

Lue myös:

Game of Thronesin ja True Bloodin elostelijoiden larppauskomedia julkaistaan vihdoin [traileri]

Comic-Con 2013: The Amazing Spider-Man 2 ilmestyy ensi vuonna, mutta mitä kuuluu Venomin sooloelokuvalle? 22.7.2013

Vapise, Spider-Man! Venomin sooloelokuvan suunnitelmat etenevät 12.6.2012

Chroniclesta tuttu Josh Trank ohjaa Spider-Manista tutun Venomin sooloelokuvan? 7.3.2012

Mitäs jos: Deadpool ja Venomin symbiootti yhdessä? 22.2.2011 1

Iso Spider-Man-spoileri: Et ikinä arvaa kuka uusi Venom on… 31.1.2011

Teksti: Tatu Junni
Kuva: André Holzmeister