Varoitus: Elokuvavuosi 2020 on ollut pettymyksiä täynnä, ja nyt myös pitkään odotettu joululahja on vaarassa myöhästyä ensi vuoteen

13.08.2020 08:28 | Muropaketin toimitus

Vuoden odotetuimpiin kuuluva tieteiselokuva ei ehkä saavukaan teattereihin joulukuussa.

WarnerMedian CFO John Stephens kertoi The Hollywood Reporterin mukaan sijoittajille suunnatussa virtuaalikonferenssissa, että Denis Villeneuven ohjaaman Dyyni-elokuvan ensi-ilta saattaa siirtyä. Näillä näkymin leffan on tarkoitus saapua teattereihin 18. joulukuuta. Stephens puhuu studion elokuvista yleisellä tasolla, eli tämä koskee myös Wonder Woman 1984:n ensi-iltaa, jonka on tarkoitus olla lokakuussa.

– En ole varma mihin nuo elokuvat päätyvät, lisää lykkäyksiä saattaa olla luvassa. Pandemian takia joudumme miettimään uusia levitysmuotoja ja -tapoja, Stephens sanoo.

Tämän kokoluokan leffoja Warner ei taatusti ole tuomassa suoraan suoratoistopalveluihin tai videovuokraamoihin. Yhä pahenevan koronavirustilanteen takia Wonder Woman 1984:n ensi-ilta siirtyy hyvin todennäköisesti ensi vuoden puolelle. Vielä hetki sitten näytti siltä, että Villeneuven Dyynillä oli hyvät mahdollisuudet saapua teattereihin alkuperäisen suunnitelman mukaan, mutta joululahja taitaa sittenkin jäädä saamatta.

Vuoden odotetuimpiin elokuviin kuuluvassa Dyynissä nähdään muun muassa Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Zendaya, Jason Momoa, Dave Bautista, Javier Bardem, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling ja Josh Brolin.

Muropaketin uusimmat