UUSIMMAT

Varoitus: Pennywise saattaa kiusata pellepelkoa potevia vielä It: Chapter 2:n jälkeenkin

30.08.2019 18:00 Muropaketin toimitus

It: Chapter 3 ei ole virallisesti suunnitteilla… vielä.

Stephen Kingin kauhuromaaniin pohjautuva It: Toinen luku saa ensi-iltansa viikon päästä, mutta nyt jo huhutaan Pennywisen mahdollisesta paluusta jonkinmuotoisessa jatkoelokuvassa. Virallisesti It: Chapter 3 ei kuitenkaan ole vielä suunnitteilla.

Elokuvan tuottaja Barbara Muschietti on sanoo io9:n haastattelussa, että Kingin kirja on nyt ”käsitelty kokonaan” kahdessa hänen veljensä ohjaamassa elokuvassa. Ohjaaja Andy Muschietti kuitenkin lisää, että kirjassa on kokonainen mytologia, josta ammentaa.

“Mytologiassa on aina jotain, mikä tarjoaa mahdollisuuksia tutkimukseen. Se [eli Pennywise] on ollut maapallolla miljoonia vuosia. Hän on ollut kontaktissa ihmisiin satojen vuosien ajan joka 27. vuosi. Joten voit vaan kuvitella sitä materiaalin määrää”, hän selittää.

Muschietti sanoo kaiken olevan hyvin mielenkiintoista, mutta tällä hetkellä “mitään ei ole pöydällä” – vielä, haluamme tähän lisätä. Mikäli pellekauhuilun jatko-osakin menestyy ensimmäisen hittielokuvan tapaan, tuskinpä tekijät malttavat jättää uuden jatkon mahdollisuutta käyttämättä.