Uusimmat

Varoitus vanhemmille: Disney+:n uudessa sarjassa on kohtaus, jossa mies juttelee penikselleen – ja penis juttelee takaisin

20.01.2022 14:15 Muropaketin toimitus

Pamela Andersonista ja Tommy Leestä kertova Pam & Tommy -sarja alkaa Disney+:lla 2. helmikuuta. Nimirooleja esittävät Lily James ja Sebastian Stan.

Pamela Anderson ja Tommy Lee olivat 1990-luvun kohupari, jonka seksivideosta olivat kuulleet kaikki. Heistä kertova, 8-osainen minisarja Pam & Tommy julkaistaan Disney+:lla parin viikon päästä. Ja vaikka kyseessä on Disney+:lla julkaistava sarja, siinä nähdään kohtauksia, joita ei suoranaisesti ole suunnattu lapsille.

Sarjan nimirooleissa nähtävät Lily James ja Sebastian Stan kertovat Varietyn haastattelussa uppoutumisesta rooleihinsa. Yksi sarjan hämmentävimmistä kohtauksista nähdään kuitenkin toisessa jaksossa, jossa Stanin esittämä Lee käy keskustelua peniksensä kanssa – ja penis puhuu hänelle takaisin.

Kohtauksen kerrotaan saaneen inspiraationsa suoraan Leen muistelmateoksesta Tommyland.

Kohtauksessa ei tietenkään näy Stanin oma penis, vaikka se suhteellisen aidolta näyttääkin, vaan usean työntekijän ohjaama animatronic-penis. Mutta Disneyn nimen alla julkaistavassa tuotannossa kohtaus häkeltää silti. Tekijät kertovat kohtauksen tekemisen olleen “kiusallista”.

“Lopulta ajattelin sitä vain intiiminä, kaverin kanssa käytävänä keskusteluna rakastumisesta”, Stan selittää.