UUSIMMAT

Vetoomus vireillä: Uusi Crocodile Dundee saattoi olla vitsi, mutta moni haluaisi nähdä elokuvan oikeastikin

07.02.2018 13:18 | Muropaketin toimitus

Yli 5000 on jo allekirjoittanut vetoomuksen, jossa toivotaan Danny McBriden ja Chris Hemsworthin tähdittämää Krokotiilimies-elokuvaa tuotantoon oikeastikin.

Viime viikonlopun Super Bowlissa julkistettiin totuus tammikuun aikana hypetetystä Crocodile Dundee -elokuvasta: tuleva elokuva olikin vain Australian matkailumainos. Mainoskampanja onnistui tavoittamaan ihmiset, sillä Super Bowlissa julkaistulla kampanjan huipennuksella on tätä kirjoitettaessa katseluja YouTubessa yli 2,5 miljoonaa.

Mutta moni innostui ajatuksesta siinä määrin, että vetoomus elokuvan Dundee: The Son of A Legend Returns Home tekemiseksi oikeastikin on nähnyt päivänvalon. Tähän mennessä australialaisen NT Newsin vetoomuksen on allekirjoittanut hieman yli 5000 ihmistä.

Alkuperäinen Krokotiilimies julkaistiin vuonna 1986 ja siinä nimiroolia esitti Paul Hogan. Hogan nähtiin myös uuden “elokuvan” trailereissa. Uuden Dundee-elokuvan oli määrä kertoa Danny McBriden esittämästä Krokotiilimiehen pojasta, joka palaa isänsä kotikonnuille Australiaan. Muihin ”rooleihin” oli kiinnitetty aussinäyttelijöitä Chris ja Liam Hemsworthista Hugh Jackmaniin ja Margot Robbieen.

NT Newsin #BringBackDundee -vetoomus löytyy täältä.