Viaplay alkaa myydä elokuvia – Leffat tarjolla pian ensi-illan jälkeen

22.03.2016 17:30 | Muropaketin toimitus

Viaplay lanseeraa tänään uuden digitaalisen ostopalvelun kaikissa Pohjoismaissa.

Viaplay tarjoaa ainoana pohjoismaisena toimijana palvelun, jossa yhdistyvät ostettavat elokuvat (EST), vuokraelokuvat (TVOD), kuukausimaksullinen tilaus (SVOD) ja urheilu.

‒ Aikaisemmin markkinoilla on ollut vain muutamia toimijoita, jotka tarjoavat digitaalisesti ostettavaksi uutuuselokuvat pian elokuvanäytäntöjen jälkeen. Voimme nyt tarjota katsojillemme mahdollisuuden myös ostaa elokuvia kuukausitilauksen lisäksi. Tällä palvelulla vastaamme asiakkaamme esittämiin toiveisiin saada elokuva katsottavaksi mahdollisimman pian elokuvateatteriesityksen jälkeen. Asiakkaat voivat valita ostavatko tai vuokraavatko elokuvia vai ovatko he Viaplayn elokuva-, sarja- ja urheiluohjelmien kuukausitilaajia. Viaplayn palvelu edustaa kaikkein täydellisintä markkinoilla olevaa palvelua, toteaa Viaplayn toimitusjohtaja Jonas Karlén.

Tästä päivästä lähtien kaikilla Viaplay-palveluun rekisteröityneillä käyttäjillä on mahdollisuus katsoa huippusuosittuja elokuvia vain muutama kuukausi maailman ensi-iltojen jälkeen. Katsottavissa ovat esimerkiksi huippusuositun Nälkäpeli-sarjan päätöselokuva – Matkijanärhi osa 2 ja uusin Bond-elokuva 007 Spectre.

Käyttäjän ei tarvitse olla Viaplayn kuukausitilaaja voidakseen ostaa tai vuokrata elokuvia. Elokuvat maksavat 5,90-16,90 euroa.

Viaplay-valikko

Lähde: Viaplay

Muropaketin uusimmat