Video Foundation-scifi-sarja alkaa perjantaina – Isaac Asimovin tieteisklassikon muokkaaminen tv-sarjaksi ei ollut helppo homma

20.09.2021 09:30 Muropaketin toimitus

Säätiö-kirjoihin perustuva tv-sarja on massiivinen teos.

Apple TV+ on julkaissut tämän viikon perjantaina 24. syyskuuta alkavaa Foundation-scifi-sarjaa promoavan mainospätkän, jossa ääneen pääsevät muun muassa sarjasta vastaava David S. Goyer, sekä näyttelijät Jared Harris, Lee Pace ja Leah Harvey.

Tv-versiossa mukana olevat korostavat Isaac Asimovin Säätiö-kirjojen merkitystä koko scifi-genrelle. He mainitsevat myös, että klassikoiden muokkaaminen eeppiseksi tv-sarjaksi oli kaikkea muuta kuin helppoa.

Lue myös: Isaac Asimovin Säätiö on jo melkein täällä – Kahdeksan asiaa, jotka Foundation-scifi-sarjasta tulee tietää etukäteen

Foundation-sarjassa esiintyvät myös muun muassa Lou Llobell, Terrence Mann, Cassian Bilton ja Alfred Enoch. Yhdessä päärooleista nähdään Laura Birn.

Muropaketti on katsonut jo sarjan kaikki kymmenen jaksoa, mutta valitettavasti emme voi kertoa siitä vielä mielipidettämme. Applen kaikkien sarjojen arvioembargo on nykyään voimassa ensi-iltapäivään asti.