Video: IT: Chapter 2:n markkinointitiimi tekee harvinaisen selväksi, että jatko-osa on ensimmäistä kauhuleffaa pelottavampi

02.08.2019 10:49 Muropaketin toimitus

Se: Toinen luku saa ensi-iltansa 6. syyskuuta.

IT: Chapter Two -pellepelottelusta on julkaistu uusi juliste ja mainospätkä, jossa ohjaaja Andy Muschietti, Stephen King ja näyttelijät toistelevat kuinka paljon ensimmäistä kauhuelokuvaa pelottavampi ja hurjempi jatko-osa on.

Asia on tullut jo harvinaisen selväksi, ja leffan markkinointi alkaa lähteä sen verran lapasesta, että me emme ainakaan tuijota enää ainuttakaan traileria tai mainospätkää ennen kuin elokuva on nähty. Tämäkin video sisältää jälleen uusia pätkiä elokuvasta, joita ei ole mitään tarvetta esitellä etukäteen.

Syyskuun 6. päivä ensi-iltansa saavan leffan virallinen synopsis kertoo:

”Paha nousee jälleen esille Derryssä, kun ohjaaja Andy Muschietti tuo uudelleen yhteen luusereiden klubin. Elokuvassa ”SE: TOINEN LUKU” sen aikuistuneet jäsenet palaavat paikkaan, josta kaikki sai alkunsa.

Elokuva on jatko-osa Muschiettin arvostelu- ja katsojamenestykselle ”SE” vuodelta 2017, joka sai maailmanlaajuisesti yli 700 miljoonan dollarin lipputulot. ”SE”-elokuvasta tuli genren uudelleen määrittävä ilmiö ja kaikkien aikojen menestynein kauhuelokuva lipputuloilla mitattuna. Koska paha saapuu Derryyn aina 27 vuoden välein, ”SE: TOINEN LUKU” tuo jälleen yhteen ensimmäisen elokuvan henkilöt, nyt aikuisina lähes kolme vuosikymmentä edellisen elokuvan tapahtumien jälkeen.”